aktualnie oferujemy 172188 produktów, obecnie w sklepie przebywa 565 klientów
koszyk
Koszyk jest pusty,
zapraszamy na zakupy!
szukaj szukaj
pokaż podpowiedzi
pokaż tylko dostępne
tygodniowy hit cenowy

płatności obsługuje payU
Legolas.pl »
» Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczego WSiP
Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczego WSiP
Dostawa już od 6.99 zł!

5%

Agrobiznes - Podstawy Przetwórstwa Spożywczego WSiP

Ewa Hanna Lada

Wydawca / producent: WSiP
Szkoły ponadgimnazjalne » klasa 1-3
EAN: 9788302101267
ISBN: 9788302101267
Stron: 200, Format: 16.5x23.5cm, Ciężar: 0,28 kg
Rok wydania: 2013, Miękka
przejdź do opisu
Zamów przez telefon:
 12 21 21 322
 12 63 39 253 
Bezpłatna infolinia czynna:
 pon - pt: 9.00 - 16.00
 
Zamów przez e-mail:
 zamowienia@legolas.pl   

Punktuj z Legolas.pl - coraz wyższe rabaty bo liczy się każda wydana złotówka!
Bezproblemowe zwroty
masz na to aż 14 dni
nasza cena: 27,99 zł
cena rynkowa: 29,60 zł
oszczędzasz 1,61 zł
do koszyka
artykuł dostępny od ręki!
wysyłkaWysyłka:
Poczta Polska - doręczenie do Klienta : wyślemy w kolejny dzień roboczy

Poczta Polska - odbiór w punkcie: wyślemy w kolejny dzień roboczy

Paczka w RUCHu - odbiór w kiosku : wyślemy w kolejny dzień roboczy

InPost - odbiór w paczkomacie: wyślemy w kolejny dzień roboczy

Kurier DPD: wyślemy w kolejny dzień roboczy


wysyłkaOdbiór osobisty:
Częstochowa,Al.Wolności 16 [pon-pt 10.15-17.00]: odbiór do 3 dni roboczych

Kraków,ul.Karmelicka 33 [pon-pt 11-19]: odbiór w kolejny dzień roboczy

Kraków, os. Urocze 11 [pon-pt 9-17]: odbiór w kolejny dzień roboczy

Radom,ul.Romualda Traugutta 47 [pon-pt 10-17]: odbiór do 3 dni roboczych

Tarnów,ul.Nowy Świat 3 [pon-pt 9-16]: odbiór do 3 dni roboczych

Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej. Numer dopuszczenia: 05/2008.
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również
Technologia żywności podręcznik Część 2: Technikum

Technologia żywności podręcznik Część 2: Technikum

W drugiej części podręcznika znajdują się opisy operacji i procesów jednostkowych w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez...
nasza cena: 46,60 zł
chwilowo niedostępna
Inne pozycje Ewa Hanna Lada
Podobne tytuły
Agrobiznes. Podstawy ekonomiki

Agrobiznes. Podstawy ekonomiki

Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności i gospodarstwa domowego, weterynarii, hodowli koni oraz dla słuchaczy szkoły policealnej. Podręcznik zawiera informacje dotyczące miejsca...
nasza cena: 36,11 zł
cena rynkowa: 38,20 zł
do koszyka
do schowka
Agrobiznes. Podstawy ekonomiki agrobiznesu. Część 1.

Agrobiznes. Podstawy ekonomiki agrobiznesu. Część 1.

Podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności i gospodarstwa domowego, weterynarii, hodowli koni oraz dla słuchaczy szkoły policealnej. Podręcznik zawiera informacje dotyczące miejsca...
nasza cena: 24,08 zł
cena rynkowa: 24,70 zł
do koszyka
do schowka
Automatyzacja przemysłu spożywczego

Automatyzacja przemysłu spożywczego

Jedyne na rynku opracowanie, w którym na konkretnych przykładach z polskiego i zagranicznego rynku przedstawione są usprawnienia w przemyśle spożywczym, pozwalające na zmniejszenie kosztów, a także zwiększenie efektywności...
nasza cena: 90,34 zł
cena rynkowa: 99,00 zł
do koszyka
do schowka
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli...
nasza cena: 62,96 zł
cena rynkowa: 69,00 zł
do koszyka
do schowka
Technologia przetwórstwa mięsa

Technologia przetwórstwa mięsa

Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz...
nasza cena: 62,96 zł
cena rynkowa: 69,00 zł
do koszyka
do schowka
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego...
nasza cena: 62,96 zł
cena rynkowa: 69,00 zł
do koszyka
do schowka
Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa

Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa

Podręcznik jest kompleksowym opracowaniem łączącym w sposób bardzo trafny, a wręcz interdyscyplinarny: zootechnikę, przetwórstwo i towaroznawstwo, dając pełny obraz konsumentowi, jakie czynniki warunkują jakość surowca, jak technologia...
nasza cena: 70,21 zł
cena rynkowa: 78,00 zł
do koszyka
do schowka
Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik: Liceum, technikum, szkoła policealna

Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik: Liceum, technikum, szkoła policealna

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności, żywienia i gospodarstwa domowego, weterynarii i hodowli koni; klas IV technikum na podbudowie szkoły podstawowej; klasy III technikum na...
nasza cena: 21,39 zł
cena rynkowa: 22,20 zł
do koszyka
do schowka
Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego

Informacyjno-decyzyjne determinanty transportowej obsługi przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego

W warunkach rynkowego działania przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego istotna jest sprawna obsługa transportowa procesów zaopatrzenia, produkcji i dystrybucji. Przedsiębiorstwa muszą więc wywierać określony wpływ na strukturę systemów...
nasza cena: 29,40 zł
do koszyka
do schowka
Podstawy prawa pracy i prawa cywilnego Część 1 Podstawy prawa pracy: Podręcznik do nauki zawodu Technik administracji. Kwalifikacja A.68.1

Podstawy prawa pracy i prawa cywilnego Część 1 Podstawy prawa pracy: Podręcznik do nauki zawodu Technik administracji. Kwalifikacja A.68.1

Podręcznik do nauki zawodu technik administracji realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.68 (Przygotowywanie dokumentów na podstawie przepisów prawa pracy i prawa cywilnego). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności korzystania z...
nasza cena: 40,66 zł
cena rynkowa: 43,00 zł
do koszyka
do schowka
więcej...
newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, zapisz się na listę:
facebookLegolas.pl na Facebooku ↓
dla kupujących
punkty odbioru
legolas
Legolas.pl
os. Urocze 11,
31-953 Kraków
infolinia czynna: pon-pt 9-16
12 21 21 322
12 63 39 253
poczta@legolas.pl



PayU
© 2010 - 2018 Legolas.pl
wszelkie prawa zastrzeżone
opracowanie Prekursor