aktualnie oferujemy 2866 produktów, obecnie w sklepie przebywa 101 klientów
koszyk
Koszyk jest pusty,
zapraszamy na zakupy!
szukaj szukaj
pokaż podpowiedzi
pokaż tylko dostępne
tygodniowy hit cenowy

płatności obsługuje payU
Legolas.pl »
»
»
» Organizacja produkcji gastronomicznej
Organizacja produkcji gastronomicznej
Dostawa już od 8.99 zł!

Organizacja produkcji gastronomicznej

Anna Kmiołek

Wydawca / producent: WSiP
Szkoły ponadgimnazjalne » klasa 1-3
Przedmioty zawodowe
EAN: 9788302135934
ISBN: 9788302135934
Stron: 152, Format: 17.0x24.0cm, Ciężar: 0,25 kg
Rok wydania: 2013, Miękka
Nr dopuszczenia: Reforma 2012
przejdź do opisu
artykuł chwilowo niedostępny
nasza cena: 49,54 zł
powiadom o dostępności
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru...
nasza cena: 54,05 zł
chwilowo niedostępna
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 REA-WSiP

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3 REA-WSiP

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie „kucharz”. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim,...
nasza cena: 37,00 zł
cena rynkowa: 42,60 zł
chwilowo niedostępna
Biologia na czasie. Zakres rozszerzony. Podręcznik 2

Biologia na czasie. Zakres rozszerzony. Podręcznik 2

Zawiera treści dotyczące metabolizmu oraz anatomii i fizjologii człowieka. Zastosowano w nim szereg rozwiązań umożliwiających skuteczne przygotowanie do matury. Uczy planowania...
nasza cena: 57,95 zł
chwilowo niedostępna
MATeMAtyka 3 Podręcznik Zakres podstawowy: Szkoła ponadgimnazjalna

MATeMAtyka 3 Podręcznik Zakres podstawowy: Szkoła ponadgimnazjalna

Trzecia część nowoczesnego i praktycznego podręcznika zgodnego z podstawą programową obowiązującą od 1 września 2012 roku. Dzięki sprawdzonym rozwiązaniom podręcznik umożliwia skuteczne...
nasza cena: 35,50 zł
chwilowo niedostępna
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy...
nasza cena: 57,09 zł
chwilowo niedostępna
Biologia na czasie 2 Podręcznik wieloletni z płytą DVD Zakres rozszerzony: z dostępem do e-testów

Biologia na czasie 2 Podręcznik wieloletni z płytą DVD Zakres rozszerzony: z dostępem do e-testów

Zawiera treści dotyczące metabolizmu oraz anatomii i fizjologii człowieka. Zastosowano w nim szereg rozwiązań umożliwiających skuteczne przygotowanie do matury. Dzięki interaktywnej aplikacji...
nasza cena: 64,05 zł
chwilowo niedostępna
Inne pozycje Anna Kmiołek
Podobne tytuły
Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej Część 1 Podręcznik: do nauki zawodu technik ogrodnik

Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej Część 1 Podręcznik: do nauki zawodu technik ogrodnik

Podręcznik Przygotowywanie i planowanie produkcji ogrodniczej w części 1 zawiera informacje dotyczące: - czynników siedliska w uprawie roślin ogrodniczych w tym czynniki klimatyczne, wymagania glebowe i wodne; - rozmnażania oraz wpływu...
nasza cena: 57,03 zł
do koszyka
do schowka
Organizacja pracy biurowej

Organizacja pracy biurowej

Podręcznik „Organizacja pracy biurowej. Wydanie II” jest przeznaczony dla młodzieży szkół policealnych o profilu technik administracji oraz dla osób zgłębiających wiedzę z zakresu obsługi przedsiębiorstwa, pracowników biurowych itp....
nasza cena: 40,01 zł
do koszyka
do schowka
newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, zapisz się na listę:
facebookLegolas.pl na Facebooku ↓
dla kupujących
punkty odbioru
PayU
© 2010 - 2020 Legolas.pl
wszelkie prawa zastrzeżone
opracowanie Prekursor