aktualnie oferujemy 2634 produkty, obecnie w sklepie przebywa 132 klientów
koszyk
Koszyk jest pusty,
zapraszamy na zakupy!
szukaj szukaj
pokaż podpowiedzi
pokaż tylko dostępne
tygodniowy hit cenowy

płatności obsługuje payU
Legolas.pl »
» Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Dostawa już od 8.99 zł!

Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Dorota Czerwińska

Wydawca / producent: WSiP
Szkoły ponadgimnazjalne » klasa 1-3
Przedmioty zawodowe
EAN: 9788302152580
ISBN: 9788302152580
Stron: 248, Format: 17.0x24.5cm, Ciężar: 0,38 kg
Rok wydania: 2019, Miękka
Nr dopuszczenia: 12/2015
przejdź do opisu
artykuł chwilowo niedostępny
nasza cena: 52,59 zł
powiadom o dostępności
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również
Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Zawiera treści ułożone w sposób systematyczno-procesowy. Liczne tabele, schematy i wykresy ułatwiają przyswajanie wiedzy, a obserwacje i doświadczenia pozwalają rozwijać umiejętności...
nasza cena: 57,95 zł
chwilowo niedostępna
Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny...
nasza cena: 57,00 zł
chwilowo niedostępna
Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 525/2012 Podręcznik został przygotowany w formie nowoczesnej i przyjaznej dla ucznia, a wydarzenia dotyczące historii XX wieku przedstawiono w porządku...
nasza cena: 37,91 zł
chwilowo niedostępna
Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie...
nasza cena: 57,09 zł
chwilowo niedostępna
Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena...
nasza cena: 52,59 zł
chwilowo niedostępna
(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX

(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX


Książeczka do czytania sztywne strony mini
nasza cena: 3,80 zł
chwilowo niedostępna
Inne pozycje Dorota Czerwińska
Podobne tytuły
Organizowanie sprzedaży Część 1 Towar jako przedmiot handlu Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.18.1: Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa

Organizowanie sprzedaży Część 1 Towar jako przedmiot handlu Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja A.18.1: Technik handlowiec. Sprzedawca. Technik księgarstwa

Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów,...
nasza cena: 45,01 zł
do koszyka
do schowka
Stylizacja fryzur Kwalifikacja A.23.2 Podręcznik do nauki zawodu: Technik usług fryzjerskich. Szkoła ponadgimnazjalna

Stylizacja fryzur Kwalifikacja A.23.2 Podręcznik do nauki zawodu: Technik usług fryzjerskich. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik do nauki: wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, tworzenia portfolio projektów fryzur, opracowywania rysunków instruktażowych i skalowania fryzury, stosowania...
nasza cena: 57,09 zł
do koszyka
do schowka
Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej Część 1 Podręcznik: do nauki zawodu technik ogrodnik

Przygotowanie i planowanie produkcji ogrodniczej Część 1 Podręcznik: do nauki zawodu technik ogrodnik

Podręcznik Przygotowywanie i planowanie produkcji ogrodniczej w części 1 zawiera informacje dotyczące: - czynników siedliska w uprawie roślin ogrodniczych w tym czynniki klimatyczne, wymagania glebowe i wodne; - rozmnażania oraz wpływu...
nasza cena: 57,03 zł
do koszyka
do schowka
Rezerwacja imprez i usług turystycznych. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne (z CD-ROMem)

Rezerwacja imprez i usług turystycznych. Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Szkoły ponadgimnazjalne (z CD-ROMem)

Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.13 (Rezerwacja imprez i usług turystycznych). Zawiera wiadomości i kształci umiejętności z zakresu dobierania usługodawców do...
nasza cena: 36,90 zł
do koszyka
do schowka
Praca biurowa Podręcznk Zasady korespondencji  Część 2: Profesjonalny pracownik w biurze Obsługa pracy w sekretariacie

Praca biurowa Podręcznk Zasady korespondencji Część 2: Profesjonalny pracownik w biurze Obsługa pracy w sekretariacie

Podręcznik ten przeznaczony jest dla uczniów Liceum Profilowanego, profil ekonomiczni-administracyjny. Kolejność rozdziałów podręcznika jest zgodna z programem nauczania opracowanym wg podstawy programowej dla tego typu...
nasza cena: 25,90 zł
do koszyka
do schowka
Historia. Podręcznik 2

Historia. Podręcznik 2

Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia ogólnego do nauczania historii. Do podręcznika dodawany jest bezpłatny Atlas historyczny.
nasza cena: 39,65 zł
do koszyka
do schowka
Muzyka i my. Podręcznik 5

Muzyka i my. Podręcznik 5

W podręczniku do klasy 5. materiał ujęty jest w pięciu działach tematycznych: Muzyka wokół nas, Tajemnice muzycznego warsztatu, Instrumenty małe i duże, Głos to też instrument oraz Wędrówki muzyczne po świecie i kraju. Poprzez...
nasza cena: 43,46 zł
do koszyka
do schowka
Geografia. Podręcznik 3

Geografia. Podręcznik 3

Numer dopuszczenia MEN: 183/3/2011 Przedstawiamy podręcznik do gimnazjum w pełni dostosowany do nowej podstawy programowej. Jeszcze bardziej położono w nim nacisk na kształcenie u uczniów wymaganych umiejętności. Jest więcej elementów...
nasza cena: 41,65 zł
do koszyka
do schowka
Przyroda. Podręcznik 5

Przyroda. Podręcznik 5

Przybliża nam wiedzę o budowie otaczającego świata i właściwościach różnych substancji. Umożliwia poznanie krajobrazów Polski i Europy. Zapoznaje z budową naszego organizmu i funkcjonowaniem jego układów.
nasza cena: 31,75 zł
do koszyka
do schowka
Interface 3. Podręcznik

Interface 3. Podręcznik

Interface to nowy czteropoziomowy kurs dla gimnazjum, który już od pierwszego poziomu przygotowuje uczniów do egzaminu gimnazjalnego zarówno w zakresie podstawowym, jak i rozszerzonym. Seria sprawdza się w pracy z uczniami, którzy w gimnazjum...
nasza cena: 19,90 zł
cena rynkowa: 57,90 zł
do koszyka
do schowka
więcej...
newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, zapisz się na listę:
facebookLegolas.pl na Facebooku ↓
dla kupujących
punkty odbioru
PayU
© 2010 - 2020 Legolas.pl
wszelkie prawa zastrzeżone
opracowanie Prekursor