aktualnie oferujemy 175556 produktów, obecnie w sklepie przebywa 176 klientów
koszyk
Koszyk jest pusty,
zapraszamy na zakupy!
szukaj szukaj
pokaż podpowiedzi
pokaż tylko dostępne
tygodniowy hit cenowy

płatności obsługuje payU
Legolas.pl »
» Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Dostawa już od 6.99 zł!

11%

Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Dorota Czerwińska

Wydawca / producent: WSiP
Szkoły ponadgimnazjalne » klasa 1-3
Przedmioty zawodowe
EAN: 9788302152580
ISBN: 9788302152580
Stron: 248, Format: 17.0x24.5cm, Ciężar: 0,38 kg
Rok wydania: 2016, Miękka
Nr dopuszczenia: 12/2015
przejdź do opisu
Zamów przez telefon:
 12 21 21 322
 12 63 39 253 
Bezpłatna infolinia czynna:
 pon - pt: 9.00 - 16.00
 
Zamów przez e-mail:
 zamowienia@legolas.pl   

Punktuj z Legolas.pl - coraz wyższe rabaty bo liczy się każda wydana złotówka!
Bezproblemowe zwroty
masz na to aż 14 dni
nasza cena: 32,96 zł
cena rynkowa: 36,90 zł
oszczędzasz 3,94 zł
do koszyka
wysyłkaWysyłka:
Poczta Polska - doręczenie do Klienta : wyślemy do 2 dni roboczych

Poczta Polska - odbiór w punkcie: wyślemy do 2 dni roboczych

Paczka w RUCHu - odbiór w kiosku : wyślemy do 2 dni roboczych

InPost - odbiór w paczkomacie: wyślemy do 2 dni roboczych

Kurier DPD: wyślemy do 2 dni roboczych


wysyłkaOdbiór osobisty:
Częstochowa,Al.Wolności 16 [pon-pt 10.15-17.00]: odbiór do 3 dni roboczych

Kraków,ul.Karmelicka 33 [pon-pt 11-19]: odbiór do 2 dni roboczych

Kraków, os. Urocze 11 [pon-pt 9-17]: odbiór do 2 dni roboczych

Radom,ul.Romualda Traugutta 47 [pon-pt 10-17]: odbiór do 3 dni roboczych

Tarnów,ul.Nowy Świat 3 [pon-pt 9-16]: odbiór do 3 dni roboczych

Warszawa,al.Waszyngtona 46 [pon-pt 10-18]: odbiór do 3 dni roboczych

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również
Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Zawiera treści ułożone w sposób systematyczno-procesowy. Liczne tabele, schematy i wykresy ułatwiają przyswajanie wiedzy, a obserwacje i doświadczenia pozwalają rozwijać umiejętności...
nasza cena: 44,50 zł
chwilowo niedostępna
Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny...
nasza cena: 41,72 zł
cena rynkowa: 46,70 zł
do koszyka
Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 525/2012 Podręcznik został przygotowany w formie nowoczesnej i przyjaznej dla ucznia, a wydarzenia dotyczące historii XX wieku przedstawiono w porządku...
nasza cena: 33,53 zł
cena rynkowa: 36,90 zł
do koszyka
Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie...
nasza cena: 38,50 zł
cena rynkowa: 43,10 zł
do koszyka
(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX

(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX


Książeczka do czytania sztywne strony mini
nasza cena: 3,80 zł
chwilowo niedostępna
A, a, a, kotki dwa...: Klasyka polska

A, a, a, kotki dwa...: Klasyka polska

Znane wiersze najlepszych polskich poetów. W serii m.in.: Julian Tuwim, Stanisław Jachowicz, Aleksander Fredro, Maria Konopnicka, Wanda Chotomska, Ewa Szelburg-Zarembina. Do tego znakomite...
nasza cena: 3,99 zł
chwilowo niedostępna
Inne pozycje Dorota Czerwińska
Podobne tytuły
Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości...
nasza cena: 32,96 zł
cena rynkowa: 36,90 zł
do koszyka
do schowka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...
nasza cena: 39,07 zł
cena rynkowa: 43,00 zł
do koszyka
do schowka
Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych: Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych: Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące...
nasza cena: 43,95 zł
cena rynkowa: 49,20 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
nasza cena: 45,89 zł
cena rynkowa: 50,51 zł
do koszyka
do schowka
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania...
nasza cena: 40,26 zł
cena rynkowa: 44,30 zł
do koszyka
do schowka
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących,...
nasza cena: 43,95 zł
cena rynkowa: 49,20 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
nasza cena: 34,62 zł
cena rynkowa: 38,10 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.
nasza cena: 50,43 zł
cena rynkowa: 55,50 zł
do koszyka
do schowka
Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Zbiór ćwiczeń „Planowanie i ocena żywienia” to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
nasza cena: 22,64 zł
cena rynkowa: 26,00 zł
do koszyka
do schowka
Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Zbiór ćwiczeń „Planowanie i ocena żywienia” to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
nasza cena: 22,64 zł
cena rynkowa: 26,00 zł
do koszyka
do schowka
więcej...
newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, zapisz się na listę:
facebookLegolas.pl na Facebooku ↓
dla kupujących
punkty odbioru
legolas
Legolas.pl
os. Urocze 11,
31-953 Kraków
infolinia czynna: pon-pt 9-16
12 21 21 322
12 63 39 253
poczta@legolas.pl



PayU
© 2010 - 2018 Legolas.pl
wszelkie prawa zastrzeżone
opracowanie Prekursor