aktualnie oferujemy 171284 produkty, obecnie w sklepie przebywa 876 klientów
koszyk
Koszyk jest pusty,
zapraszamy na zakupy!
szukaj szukaj
pokaż podpowiedzi
pokaż tylko dostępne
tygodniowy hit cenowy

płatności obsługuje payU
Legolas.pl »
» Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1
Dostawa już od 6.99 zł!

Zasady żywienia Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.1

Dorota Czerwińska

Wydawca / producent: WSiP
Szkoły ponadgimnazjalne » klasa 1-3
Przedmioty zawodowe
EAN: 9788302152580
ISBN: 9788302152580
Stron: 248, Format: 17.0x24.5cm, Ciężar: 0,38 kg
Rok wydania: 2016, Miękka
Nr dopuszczenia: 12/2015
przejdź do opisu
artykuł chwilowo niedostępny
nasza cena: 36,90 zł
powiadom o dostępności
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.
Jeszcze nie oceniano tej pozycji.
Twoja ocena:
Oceń pozycję:
Osoby zainteresowane tą pozycją kupowały również
Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Biologia na czasie 1 Podręcznik dla liceum ogólnokształcącego i technikum Zakres rozszerzony: z dostępem do Matura-ROM-U

Zawiera treści ułożone w sposób systematyczno-procesowy. Liczne tabele, schematy i wykresy ułatwiają przyswajanie wiedzy, a obserwacje i doświadczenia pozwalają rozwijać umiejętności...
nasza cena: 40,72 zł
cena rynkowa: 44,50 zł
do koszyka
Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia Tom 3: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny...
nasza cena: 46,53 zł
cena rynkowa: 49,20 zł
do koszyka
Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Historia LO Poznać przeszłość. WIEK XX Zakres Podstawowy

Numer ewidencyjny w wykazie MEN: 525/2012 Podręcznik został przygotowany w formie nowoczesnej i przyjaznej dla ucznia, a wydarzenia dotyczące historii XX wieku przedstawiono w porządku...
nasza cena: 36,90 zł
chwilowo niedostępna
Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Procesy technologiczne w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Część 1: Kwalifikacja T.6

Zeszyt ćwiczeń uczy praktycznych umiejętności w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie...
nasza cena: 43,10 zł
chwilowo niedostępna
(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX

(145) Ks. do czytania sztywne strony mini MIX


Książeczka do czytania sztywne strony mini
nasza cena: 3,80 zł
chwilowo niedostępna
A, a, a, kotki dwa...: Klasyka polska

A, a, a, kotki dwa...: Klasyka polska

Znane wiersze najlepszych polskich poetów. W serii m.in.: Julian Tuwim, Stanisław Jachowicz, Aleksander Fredro, Maria Konopnicka, Wanda Chotomska, Ewa Szelburg-Zarembina. Do tego znakomite...
nasza cena: 3,99 zł
chwilowo niedostępna
Inne pozycje Dorota Czerwińska
Podobne tytuły
Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia). Obejmuje tematy dotyczące wartości...
nasza cena: 34,88 zł
cena rynkowa: 36,90 zł
do koszyka
do schowka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...
nasza cena: 41,89 zł
cena rynkowa: 44,30 zł
do koszyka
do schowka
Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych: Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Usługi gastronomiczne Podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych: Kwalifikacja T.15.3. Technikum

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące...
nasza cena: 60,01 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6.2

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
nasza cena: 47,65 zł
cena rynkowa: 50,40 zł
do koszyka
do schowka
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania...
nasza cena: 41,89 zł
cena rynkowa: 44,30 zł
do koszyka
do schowka
Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja T.15 Praktyczna nauka zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji...
nasza cena: 47,42 zł
cena rynkowa: 49,20 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika...
nasza cena: 51,32 zł
cena rynkowa: 55,35 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2: Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez...
nasza cena: 51,32 zł
cena rynkowa: 55,35 zł
do koszyka
do schowka
Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu: Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.
nasza cena: 53,51 zł
cena rynkowa: 56,60 zł
do koszyka
do schowka
Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 2: Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Zbiór ćwiczeń „Planowanie i ocena żywienia” to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
nasza cena: 24,43 zł
cena rynkowa: 26,00 zł
do koszyka
do schowka
więcej...
newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, zapisz się na listę:
facebookLegolas.pl na Facebooku ↓
dla kupujących
punkty odbioru
legolas
Legolas.pl
os. Urocze 11,
31-953 Kraków
infolinia czynna: pon-pt 9-16
12 21 21 322
12 63 39 253
poczta@legolas.pl



PayU
© 2010 - 2018 Legolas.pl
wszelkie prawa zastrzeżone
opracowanie Prekursor